Annons:

Utbringar ett hurra! – Nu vill han att Sveriges bästa bibliotek invigs

"Grattis Hultsfreds bibliotek till Bäst i Sverige", säger Tommy Rälg (S) som tycker det är hög tid att biblioteket nu invigs efter utmärkelsen. Foto: Lotta Madestam/Privat

Utbringar ett hurra! – Nu vill han att Sveriges bästa bibliotek invigs

Så här dagen efter att Hultsfreds bibliotek korades till Årets bibliotek tycker Tommy Rälg (S) att det är dags att inviga Sveriges bästa bibliotek och rockarkivet.

Annons:

Rälg vaknar upp dagen efter att biblioteket hyllades och lyftes fram som Årets bibliotek på den pågående bok- och biblioteksmässan i Göteborg och vill sälla sig till gratulanterna.

Grattis Hultsfreds bibliotek till Bäst i Sverige, låter han hälsa.

– Vi har fått ett otroligt fint bibliotek och rockarkiv i Hultsfred, mitt i centrum. Medarbetarna har gjort ett jättejobb för att vi, kommuninnevånare, ska trivas i vårt bibliotek. Med föreläsningar, utställningar och teater för barn med mera. Något vi kan var stolta över!

Efter öppnandet av biblioteket har vi haft pandemi men nu är det drag i verksamheten, tillägger han samtidigt som han skickar med en fråga till kommunalrådet Lars Rosander, som han hoppas få svar på vid måndagens kommunfullmäktige.

– Är de inte dags att vi med pompa och ståt inviger Sveriges bästa bibliotek och rockarkivet?

Här kan du läsa artikeln – Bäst i Sverige: Hultsfreds bibliotek sopade hem prestigefyllda priset

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt