Annons:

Nu anordnar Missing People ny sökinsats efter försvunna Agneta

Johanna Hedlund är verksamhetschef för Missing People i Kalmar län. Foto: Lotta Madestam

Nu anordnar Missing People ny sökinsats efter försvunna Agneta

Den 28 augusti sökte Missing People senast efter försvunna Agneta. Nu, knappt två månader senare, anordnar man en ny sökinsats i området runt Björksebo.
– Vi hoppas givetvis att många dyker upp, säger Johanna Hedlund, verksamhetchef på Missing People i Kalmar län.

Annons:

Agneta försvann från sitt hem runt midsommar i år. Missing People har anordnat flera sökinsatser sedan dess, men ännu har man inte lyckats hitta henne.

Nu har det gått en tid sedan den senaste sökningen. Det var den 28 augusti och nu knappt två månader senare är det dags igen. 

– Vi försöker kontinuerligt genomföra sökinsatser. Det handlar inte om att det är någon ny information som uppkommit, utan det handlar om att hon fortfarande är försvunnen och då behöver vi fortsätta att söka efter henne, säger Johanna Hedlund, verksamhetschef för Missing People. 

Samling vid Fjälster loge

Uppsamlingsplats för lördagens sökinsats är Fjälster Loge. Sökinsatsen börjar vid 10 och privatpersoner och företag bjuder på korv, våfflor och fika till alla som hjälper till att leta. 

– Vi kommer hålla på så länge det finns sökare kvar, säger Hedlund.

Under de två månader som Missing People inte arrangerat någon sökinsats i deras regi har familjen fortsatt att söka efter Agneta. Engagemanget har varit stort och många har hjälpt till.

– Många har engagerat sig på övrig tid också och samhällsengagemanget är väldigt svårt. Det gör det lite svårt att veta om vi får många sökare på lördag, men vi hoppas givetvis att det dyker upp många.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt