Annons:

VANN TVÅ MILJONER PÅ BINGOLOTTO –

Programledaren Stefan Odelberg framför spelet Färgfemman, på vilket Gunilla Fransson vann två miljoner kronor på lördagskvällen. Foto: Johan Carlén

VANN TVÅ MILJONER PÅ BINGOLOTTO – "HAR HOROSKOPET ATT TACKA"

I kvällens Bingolotto gick en storvinst till Hultsfred. Gunilla Fransson vann två miljoner på Färgfemman tack vare en dubbellott.
– Jag har inte riktigt fattat det än, säger Gunilla som vet vad hon vill göra med pengarna.  

Annons:

Lördagskvällen blev en riktig turkväll för Gunilla Fransson från Hultsfred. Hon satt hemma i soffan i godan ro och spelade Bingolotto – när hon fick bingo och ringde in till programmet.

– Jag kom fram direkt men fick sitta och vänta en stund medan det var reklam och musik. Jag vet att det finns horoskop med lyckonummer i min veckotidning, så jag hämtade den under tiden. Jag tänkte jag kan ju lika gärna ta de numren.

Valde nummer sju

Hon började med nummer sju – och det räckte. När programledaren Stefan Odelberg vände runt brickorna i Färgfemman, kom en röd bricka fram med vinsten en miljon kronor. Eftersom Gunilla Fransson hade en så kallad dubbellott blev det hela två miljoner i vinst.

– Jag har prenumererat många år och gynnar på så sätt också SPF Bowling. Vid månadsskiftet har jag en vanlig lott och en dubbellott. Lite småvinster har det blivit, men aldrig något större tidigare.

Hur känns det nu?

– Jag har nog inte riktigt fattat det än, att man kan ha sådan tur. Jag har horoskopet att tacka, säger Gunilla Fransson märkbart tagen av stunden.

Har du hunnit fira på något sätt?

– Har kaffe och tårta framför mig. Vi hade tårta hemma, för vi hade främmande i veckan, så det fanns i kylskåpet så vi firar jag, min man och sonen, som är hemma i helgen, säger Gunilla Fransson som redan hunnit få en hel del telefonsamtal och grattis-SMS.

Vet du vad du ska unna dig för pengarna?

– Det första som slog mig är att jag ska göra lite med vårt lilla fritidshus. Vi har inget vatten indraget, utan man får bära med sig vatten. Så det ska jag dra in, för att underlätta. Så vill jag ju gärna ge bort lite. Jag har två barn, så de kommer få en slant också. Och jag behöver en annan bil. Så det finns mycket man kan göra, säger Gunilla Fransson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt