Annons:

Datum spikat för företagsgalan – de blir konferencier

Alice Hartvig och Philip Rüdiger kommer leda företagsgalan på Hotell Hulingen den 30 mars. Foto: Hultsfreds kommun

Datum spikat för företagsgalan – de blir konferencier

Traditionen med att hylla lyckosamma företagare under en kväll håller i sig. Nu har Hultsfreds kommun släppt både datum och konferencier för årets gala. 

Annons:

För andra året i rad väljer Hultsfreds kommun att förlägga företagsgalan till en torsdag. Den 30 mars är det dags för näringslivet att inta Hotell Hulingen och framgångsrika företagare ska prisas för sitt arbete under det gångna året. 

– Vi öppnade upp anmälan i dag. Vi tänker att det är en gala för och av företagare. Det är inte kommunens fest utan vi vill att det blir näringslivets fest, säger näringslivssamordnaren Frederika Svensson. 

Philip och Alice leder galan

Kommunen gick under torsdagen ut med information om att Philip Rüdiger kommer leda galan tillsammans med Alice Hartvig. 

– Vi vill ha personer som finns i näringslivet. Alices företag ligger i Vimmerby men hon är Hultsfredsbördig och musiker. Vi vill få in musikaliska inslag under galan så Philip och Alice kommer ha lite olika roller, säger Frederika Svensson. 

Priser kommer delas ut i följande kategorier på företagsgalan: årets företagare, årets nyföretagare, årets köpman, årets UF-företag, årets näringslivsstipendiat och årets SSA-företag. 

Hur långt har ni kommit i ert planeringsarbete?

– Vi var inne hos politikerna i tisdags så vi har nominerat tre företag i kategorierna årets nya företag och årets näringslivsstipendiat. De kommer släppas den 22 mars. I de andra kategorierna är det inga nomineringar bortsett från UF-kategorin. Vid idénästet före jul plockade juryn ut fem UF-företag för att de skulle få en chans att förbättra och utveckla sin idé ännu mer så de ska träffa juryn igen innan galan. Vilka tre som blir nominerade kommer upp lite längre fram. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt