Annons:

Snabba ryck – första intresseanmälan kom samma kväll

Det kom in en intresseanmälan för en tomt i Herrstorpet samma dag som de tolv byggklara villatomterna lades ut till försäljning. Foto: Fastighetsbyrån

Snabba ryck – första intresseanmälan kom samma kväll

Intresset lät inte vänta på sig. Redan första kvällen som tolv byggklara villatomter i nya bostadsområdet Herrstorpet i Hultsfred lades ut till försäljning kom en intresseanmälan.

Annons:

– Jag har inte fått en direkt återkoppling, men det kom en intresseanmälan redan på tisdagskvällen. Hur genuint intresset är vet jag inte, jag kan bara konstatera att det gav lite frukt i alla fall, säger Magnus Boberg, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån Vimmerby-Hultsfred.

Är du överraskad?

– Ja, lite. Men när någonting kommer ut på nätet och man sitter och letar efter sådana lägen då är det klart att man skickar in en intresseanmälan. Det skadar inte.

Vad kan du säga om de intresserade?

– Att det är en barnfamilj som inte bor i kommunen, utan de är boende i närheten av Stockholm. Vi ska prata lite mer mot slutet av veckan. Det är jättekul.

Är det en specifik tomt de visat intresse för?

– Ja, det är det, men vilken får jag inte säga.

Vad tror du om förutsättningarna, att det leder till en försäljning?

– Det är för tidigt att säga, det är väldigt mycket som ska falla på plats. Men det är spännande att det är folk utifrån också som blir intresserade och hör av sig, säger Magnus Boberg.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt