Annons:

Efter skolnedläggningen: styrelse görs om för barnens bästa

Järnforsens Samhällsförening har hållit årsmöte med den nyheten att två från före detta föräldraföreningen valts in i styrelsen. Foto: Privat

Efter skolnedläggningen: styrelse görs om för barnens bästa

Järnforsens Samhällsförening har fått tillskott i styrelsen av två representanter från tidigare föräldraföreningen för att kunna fortsätta sitt arbete med Järnforsens barn och ungdomar även efter skolnedläggningen.

Annons:

Det var en nyhet för året, att förstärka med Andreas Hjalmarsson och Robert Andersson från före detta föräldraföreningen när samhällsföreningen höll sitt årsmöte, som lockade ett 20-tal personer. Syftet är att på så sätt kunna fortsätta arbetet med ortens barn och ungdomar.

Utöver det är styrelsen i det närmaste intakt med Anne-Charlotte Cederberg fortsatt som ordförande. Kassören Catarina Bogren avgick dock och istället valdes Carolina Winkelback in och Martina Jensen Nilsson blev invald som ledamot.

Årsmötet besöktes av Jerker Antoni som berättade om sin verksamhet med bland annat orglar i gamla butikslokalen.

Jerker berättade även om sitt liv och delade ut en bok till alla på mötet, som han själv skrivit om sitt liv och sina olika verksamheter och tackades därefter med en blomma.

Blommor delades också ut till Anne-Charlotte Cederberg och avgående kassören Catarina Bogren.

Efter mötet bjöds det på smörgåstårta från Matöppet i Kvillsfors och det blev en trevlig pratstund.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt