Annons:

Hotellet satsar på motorträffar i Virserum hela sommaren

Hotell Dacke och Cruisers of Dacke ska arrangera motorträffar på parkeringen framför hotellet i Virserum varje tisdag från maj till september. Foto: Ossian Mathiasson

Hotellet satsar på motorträffar i Virserum hela sommaren

Varje tisdag från början av maj till slutet av september blir det fordonsträffar på parkeringen framför Hotell Dacke i Virserum.
– Det ska bli väldigt spännande, säger Jorma Isomettä om Hotell Dackes senaste satsning.

Annons:

Jormas Isomettäs dröm om fordonsträffar i Virserum blev verklighet vid en träff med Karl-Oskar Gladh från Cruisers of Dacke på hans eget hotell. 

– Jag har tänkt på det ganska länge. Parkeringen är oftast ödslig och tom men jag känner att den är användbar och kan användas till många aktiviteter, bland annat motorträffar. Det var en kväll för några veckor sedan, då kom Karl-Oskar (Gladh) förbi och vi började prata om det. Sedan har det gått väldigt fort, säger Jorma Isomettä. 

21 träffar på fem månader 

Entusiastfordonsträffarna i Virserum har premiär tisdagen den 8 maj och kommer att fortsätta varje tisdag fram till den 26 september. Om allt går som det ska blir det 21 träffar inom loppet av fem månader i år.  

– Motorcyklar, mopeder och även cyklar är lika välkomna som äldre bilar. Vi vill att det ska vara en träff för personer som har eller är intresserade av fordon och hoppas att det blir ett möte mellan olika motorentusiaster. Det är många fina vägar som leder till Virserum i olika väderstreck, säger han. 

I evenemanget på Facebook har över 100 personer visat intresse för motorträffarna. 

– Det skulle vara kul om det kommer 50 personer och 20 fordon vid första tillfället. Det hade varit en fantastiskt bra start, säger han. 

"Måste vara tålmodig"

Han är medveten om att det kommer ta ett tag innan det sätter sig. 

– Det gäller att skapa en kultur med motorträffar i Virserum på tisdagar under sommaren. Det ska vara en mötesplats för motorentusiaster. Man måste vara tålmodig för det här är bara början.  

Enligt Isomettä kommer Hotell Dackes restaurang vara öppen under kvällen där det tillhandahålls kaffe, våfflor och raggarburgare utöver den ordinarie menyn. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt