Annons:

Nyöppning för Hultsfredsrestaurangen – så har första veckan gått

Den första veckan sedan ägarna till Bambugården öppnade upp till sina nya större lokaler har gått bra, säger delägare Lisa Lam. Foto: Lotta Madestam

Nyöppning för Hultsfredsrestaurangen – så har första veckan gått

För en vecka sedan var det dags för nyöppning av restaurang Bambugården i Hultsfred. I maj stod det klart att ägaren till restaurangen, Phan Chin, beslutat att trappa ned, och tagit in Thu Ha Nguyen och Lisa Lam som delägare. I samma veva köpte trion även grannlokalen som tidigare huserat Hultsfred Sushi. 

Annons:

Efter en tids renoveringar öppnade förra veckan restaurangen som nu slagit upp väggen mellan de båda lokalerna. I och med nyöppningen började man även servera en större lunchbuffé än tidigare.

Veckan som gått har varit en mycket bra vecka i restaurangen, säger Lisa Lam när vår tidning når henne på torsdagseftermiddagen. 

– Vi tycker att det har gått jättebra. Det är många som velat testa den nya buffén, både gamla och nya kunder!

Bland Hultsfreds restauranger är det bara Bambugården som serverar lunchbuffé, så att buffén utökats är något som verkar uppskattas bland kunderna. I buffén serveras blandade asiatiska rätter såsom woker och friterade rätter. Att det dessutom finns sushi i buffén är särskilt uppskattat.

– Vi har fått höra att det är väldigt uppskattat och kunderna tycker det är bra att vi har sushi i buffén, det är det inte så många som har!

Nu ska den nya ägartrion fokusera på att få den utökade verksamheten att rulla på. 

– När vi nu har utökat med sushin och slagit ihop lokalerna så ska vi försöka få verksamheten att växa, avslutar Lisa Lam. 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagenshultsfred.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt