Annons:

De fick stipendium i Moa Anderssons minne

Gustav Rosander och Edna Ganovic från VSGF/JAIK tilldelades varsitt stipendium från Moa Anderssons minnesfond. Foto: VSGF

De fick stipendium i Moa Anderssons minne

I kväll delades stipendiet ut till Moa Anderssons minne inom ungdomsfotbollen i Virserums SGF. Gustav Rosander och Edna Ganovic uppmärksammades.

Annons:

Under förra hösten var fotbollsspelarna Wille Thel och Selma Selimovic först ut att premieras med ett stipendium från Moa Anderssons minnesfond. 

I kväll var det dags för nya fotbollsspelare att få ett stipendium från minnesfonden under fotbollsavslutningen för ungdomarna i VSGF/JAIK. Det var Gustav Rosander och Edna Ganovic som fick ta emot varsitt stipendium, enligt klubbens Facebooksida.

Under hockeysäsongen var det Liam Gross från VSGF:s P12-lag som fick ett stipendium.

Fakta

Så löd motiveringarna:

"Edna Ganovic bemöter alla, både på och bredvid planen, på ett trevligt sätt. Hon är omtänksam mot sina lagkamrater och pushar dem i med- och motgång. Hon ger alltid 100 procent på både träningar och matcher."

"Gustav Rosander är en kille med vilja, styrka och ger 100 procent på träningar och matcher. Han är väldigt trevlig mot alla, både mot sina lagkamrater och mot motståndare. Gustav kommer alltid med glädje till matcher och träningar."

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt