Annons:

Här är de nominerade till årets UF-företag i Hultsfred

Juryn har utsett tre nominerade som kan bli årets UF-företag i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Här är de nominerade till årets UF-företag i Hultsfred

Nu står det klart vilka tre UF-företag på Hultsfreds gymnasium som kan bli årets UF-företag i Hultsfred.

Annons:

Tolv UF-företag på Hultsfreds gymnasium fick under onsdagen chansen att framträda och presentera sina företag framför en jury i sessionssalen i kommunhuset i Hultsfred. 

Eleverna fick konstruktiv kritik och feedback samt råd och tips från juryn – och efter samtliga presentationer utsåg juryn tre nominerade finalister som kan vinna det prestigefyllda priset som UF-företag i Hultsfred. 

Årets företagsgala är fredagen den 29 mars på Hotell Hulingen och då kommer vinnaren tillkännages och få ta emot som årets UF-företag. 

Här är de nominerade

I år är följande UF-företag från Hultsfreds gymnasium nominerade: Äppelkompaniet UF, Beauty UF och God morgon UF. 

God morgon UF består av Wilma Nilsson, Moa Nilsson och Tilda Föghner och de går tredje året på ekonomiprogrammet. Äppelkompaniet UF är ett stort gäng elever som går andra året på ekonomiprogrammet och det handlar om Linn Widén, Alva Eckerstig, Nicole Erenlöf Roser, Hanna Tuvesson och Johanna Eriksson. 

Hasna Mohamed, Mihim Ali och Semrawit Teame driver Beauty UF och går på introduktionsprogrammet (IM). 

– Eleverna är mycket proffsiga och det känns verkligen inspirerande att få ta del av elevernas presentationer, säger Charlotta Ek Gutenius från ALMI till Hultsfreds kommuns hemsida.

Charlotta deltog i juryn för andra året. Juryn i övrigt bestid av Jesper Madsén från Axipto, Patrik Evertsson, Emåmejeriet, samt Annelie Ohlsson och Ulrika Stolt från utvecklingskontoret på Hultsfreds kommun.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt