Annons:

Marona hyllades med stipendium: ”Roligt att få ett erkännande”

Göte Nilsson i Lions Club delade ut ungdomsledarstipendiet till Marona Phalén i Hultsfreds FK. Foto: Linus Johansson

Marona hyllades med stipendium: ”Roligt att få ett erkännande”

I samband med tisdagens valborgsmässofirande i Hultsfred passade Lions på att dela ut ett ungdomsledarstipendium till Marona Phalén.
– Väldigt roligt att få ett erkännande för alla år jag har jobbat ideellt, säger Marona Phalén, som fyller 70 år i oktober.

Annons:

Lions Club Hultsfred har en tradition att dela ut något som de kallar för ungdomsledarstipendium i samband med valborgsmässofirandet. I år delades det ut till Marona Phalén i Hultsfreds FK.

– Hon står för allt det som idrottsrörelsen och den ideella verksamheten står för i Sverige. Du är ett absolut bevis på att det inte skulle fungera om det inte fanns sådana som du, sa Göte Nilsson, ordförande i Lions Club Hultsfred, med adress till Marona Phalén.

– Jag kan inte tänka mig någon som är mer värd att ta emot det här priset. Jag hoppas att du fortsätter i många år till, fortsatte Nilsson.

Inga planer på att sluta

Marona Phalén var förstås glad över att uppmärksammas.

– Väldigt roligt att få ett erkännande för alla år jag har jobbat ideellt, säger hon.

Marona Phalén är bland annat lagledare för HFK:s unga damlag i division fyra och hon har absolut inga planer på att lägga ned sitt ideella engagemang.

– Nej, nej. Det kommer jag att göra när jag tröttnar på det och det har jag inte gjort än. Jag har sällskap av min man också, vi hjälps åt inför matcher och så vidare, säger Marona Phalén.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt