Annons:

Frukostmötena på Metropol är tillbaka – två gäster i september

Campus Hultsfreds evenemang "En bra start på dagen" är tillbaka i höst. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Frukostmötena på Metropol är tillbaka – två gäster i september

Efter ett uppehåll på snart två år är det populära evenemanget ”En bra start på dagen” tillbaka på Metropol i Hultsfred.
I september kommer Alexandra Zazzi och Claes Elfsberg dit. .
– Många har frågat om vi inte kan börja med frukostar igen, säger Emil Elofsson på Campus Hultsfred.

Annons:

Våren 2013 startade Campus Hultsfred upp populära ”En bra start på dagen”, som består av 50 minuters snack med en gäst i samband med en frukost.

Carl-Jan Granqvist, Ace Wilder, Siw Malmkvist, Kajsa Bergqvist, Janne Schaffer och Lasse Åberg är bara ett axplock av kända personer som har kommit till Hultsfred. 

Efter Björn Ranelids besök hösten 2017 har det inte arrangerats några morgonträffar med frukost. 

– Vi har haft ett ganska långt uppehåll med anledning av att jag har varit involverad i mycket andra evenemang i Hultsfred. Nu kör vi igång igen och det ska bli kul, säger Emil Elofsson. 

Här är höstens gäster.

Under två torsdagsmorgnar i september får kommuninvånarna chansen att lyssna på både Alexandra Zazzi (12 september) och Claes Elfsberg (26 september). Bengt Grafström intervjuar gästerna i 50 minuter. 
Zazzi är kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare och Elofsson räknar med att hennes frukoststund blir matinspirerat. 

– Hon älskar att laga mat och att prata mat. Hon blev känd för att ha vunnit dokusåpan Robinson men som i dag har hunnit skriva fyra kokböcker, driva två restauranger och varit programledare för flera tv- och radioprogram, säger Emil Elofsson.

Claes Elfsberg ledde Rapport för första gången 1975 och efter 45 år som nyhetsuppläsare ledde han sin sista Aktuellt-sändning i november 2015 då han uppnått pensionsåldern 67 år. 

– Han har återkommit som programledare några gånger och kommer prata om åldersfixeringen. Inför avgången producerade han serien ”Köttberget checkar ut”, som skildrar 40-talisternas roll i Sverige, säger Emil Elofsson. 

Blir det en fortsättning efter detta?

– Vi får se hur stort intresset är men det är inte omöjligt.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt