Annons:

  • Padelbanan vid Hagadal invigd:

    Tomas Söreling (S) invigningsspelade på padelbanan vid Hagadal. Här tillsammans med Martin Lennström.

  • Padelbanan vid Hagadal invigd:
  • Padelbanan vid Hagadal invigd:

    Stefan Lind och sonen Olle stod för motståndet.

Padelbanan vid Hagadal invigd: "Kanske det bästa för framtiden"

Den nya padelbanan vid Hagadal har invigts. Oppositionsrådet Tomas Söreling (S) klippte bandet – och spelade själv den officiella öppningsmatchen.
– Jätteroligt att få vara här, säger han.

Annons:

Sporten padeltennis växer i rekordtakt i Sverige och nya banor ploppar upp lite varstans. I går invigdes den padelbana Hultsfreds kommun satsat på vid Hagadal. 

Oppositionsrådet Tomas Söreling invigningstalade och klippte bandet. Han fick även slå några bollar som en liten premiärmatch.

– Hagadal ligger oss varmt om hjärtat och vi tycker att det är viktigt att utveckla och rusta upp Hagadal. Det här är en del i en spännande utveckling, och det är jätteroligt att få vara här, sa han.

Kultur- och fritidschefen Tommy Svensson Pöder instämde.

– Det känns jättebra. Det är ju inte bara här vi utvecklar, det är ju en padelbana på gång i Virserum med som idrottsföreningen fixar med och vi har konstgräsalternativet på gång i Mörlunda. Vi är på tå och vill utveckla. Det här är kanske det bästa för framtiden, säger han.

"Finns potential"

Då tänker han på att intresset för tennis har svalnat en aning.

– Samtidigt som vi ser att padel växer snabbt. Det finns en potential här och vi har beachhandbollsplanen på gång också. Det blir en utveckling för barnen och för skolan. Det blir lite mer av det.

Han är glad att politiken är med på tåget.

– Vi är med för att utveckla och ta fram nya tankar och idéer, vilket känns väldigt roligt. Det är bra att det sker saker på flera orter också. Vi har ett väldigt bra samspel med våra förtroendevalda och får ett riktigt bra stöd av politiken. Det gör att vi tål ett nej också och har full förståelse för att det blir det ibland.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt