Annons:

Tidigare Idol-vinnare ger inspiration till gymnasieungdomar

Erik Grönwall vann Idol 2009 och nu förenar han musiken och företagandet och föreläser dessutom för gymnasieelever om företagsamhet. I dag kommer han till Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Tidigare Idol-vinnare ger inspiration till gymnasieungdomar

2009 vann Erik Grönwall Idol i Sverige. I dag är han och företagaren Simon Vikström på Valhall i Hultsfred för att ge Hultsfreds gymnasiums elever inspiration om entreprenörskap.

Annons:

Föreläsningen går under namnet ”Enterprice & Music” och det handlar om att musikföretagaren och föreläsaren Simon Vikström och artisten, företagaren och Idol-vinnaren Erik Grönwall håller en interaktiv föreläsning om företagande och företagsamhet. 

De bill ge eleverna energi, kunskap, inspiration och en positiv känsla inför det kommande gymnasieåret med alla utmaningar som väntar. 

– Föreläsningen handlar om att följa sina drömmar och hur viktigt det är företagsamma människor bland med underhållning och musik, säger Anna Hofvergård, regionchef på Ung Företagsamhet i Kalmar län. 

Grönwall och Vikström har gjort det till sin grej att åka runt i Sverige och peppa gymnasieungdomar att våga bli företagare. I dag, på onsdagseftermiddagen, kommer duon till Valhall i Hultsfred och föreläser för eleverna på Hultsfreds gymnasium. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt