Annons:

Ökat stöd för Angelica Katsanidou

Nu får Angelica Katsanidou stöd även från socialdemokraterna ifrån Nybro och Emmaboda kommuner. De anser båda att Angelica är en bra efterträdare till Anders Henriksson, som ordförande i regionstyrelsen.

Annons:

Precis som socialdemokraterna i Västervik, Oskarshamn, Hultsfred och Mönsterås kommuner har nu även socialdemokraterna i Nybro och Emmaboda ställt sig bakom Angelica Katsanidou från Överum, att väljas till regionstyrelseordförande. I ett pressmeddelande skriver de så här.

 - Vi tycker det är hög tid att en kvinna får axla ansvaret och företräda oss. Socialdemokraterna är störst bland kvinnliga väljare och Region Kalmar län har en stor majoritet kvinnor som medarbetare.

- Dessutom tycker vi det är av stor betydelse att partiet företräds av en erfaren välfärdspolitiker som kan profilera oss ännu tydligare inom hälso- och sjukvårdspolitiken. Den som väljs nu bör också vara en långsiktig kandidat, det vill säga vara en person som kommer leda oss i nästa valrörelse och som har möjlighet att företräda oss under lång tid framåt.

Tobias Fagergård, ordförande Nybro Arbetarekommun

 Jarkko Pekkala, ordförande Emmaboda Arbetarekommun

Mikael Svanström, Vice ordförande kommunstyrelsen Nybro Kommun
Maria Ixcot Nilsson, Vice ordförande kommunstyrelsen Emmaboda Kommun

 

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt