Annons:

Klart: Ny 80-talsfest i sommar - första artisterna klara

Johanna Blom Peterson och Susie Päivärinta planerar för en ny 80-talsnatt i Folkets park i Vimmerby. Foto: Privat

Klart: Ny 80-talsfest i sommar - första artisterna klara

Den gångna sommarens 80-talsnatt i Folkets Park blev en succé. Nu är det klart att det blir en repris 2020.
– Vi kör igen, och förhoppningsvis kan vi lyfta ännu ett snäpp, säger en av arrangörerna, Johanna Blom Petersson.

Annons:

I somras väckte Johanna Blom Peterson, tillsammans med systrarna Päivärinta (Lili & Susie), liv i Folkets park i Vimmerby som festlokal.

Succén med 80-talsfest i parken blev total, och nu står det helt klart att det blir en ny upplaga även kommande sommar. Datumet är satt, biljetterna släppta och även de första artisterna kara.

"Unik anläggning"

– Att arrangera fest var helt nytt för mig. Det kändes som jag bara flöt med, men det gick ju bra till slut, säger Johanna Blom och skrattar.

– Totalt var det 19 artister på scen i fjol, alla verkade gilla konceptet och slogs av trycket som var. Folkets park är en så unik anläggning, och därför försöker vi även jobba för att kunna rusta upp det lite, berättar hon.

Vill lyfta ett snäpp 

2020 års fest kommer gå av stapeln den 8 augusti, och krockar därmed inte med GP-speedwayen i Målilla som det gjorde 2019.

– Nu vill vi lyfta ett snäpp till. Några av sommarens favoriter kommer tillbaka. De som är klara är Lili Susie, Herreys, Suzzie Tapper och Micke Syd från Gyllene Tider. Sedan har vi flera riktigt starka artister på gång, som vi kommer presentera allteftersom.

 Kommer det bli några andra förändringar?

 – Vi har varit inne på att köra även utomhus, men då har vi ju det där med vädret. Sedan är ju inte all inhägnad intakt runt parken heller.

– Vi har en målgrupp som kanske inte går ut varje helg, det måste vi ha i baktanke. Vi ska gör allt för att de ska få en kanonkväll, säger Johanna Blom.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt