Annons:

Misshandlades som barn – nu föreläser han om tillit och att leva i nuet

Torkild Sköld gästar Hultsfred för en föreläsning torsdagen den 12 mars. Foto: Pressbild

Misshandlades som barn – nu föreläser han om tillit och att leva i nuet

Torkild Sköld kommer inom kort till Hultsfred med sin föreläsning för företag och privatpersoner om tillit och at leva i nuet. 

Annons:

Torsdagen 12 mars kommer Torkild Sköld till Rio Bio i Hultsfred för att bjuda på sin nya föreläsning ”Livet ska levas, inte bara överlevas”. Föreläsningen handlar om hur viktigt det är för företag, organisationer och privatpersoner att leva i nuet och varför det är svårt att uppnå mål och mening i livet om man inte har tillit till sig själv och till varandra. 

”Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det är. Att ge och känna tillit är nödvändigt för att må bra och prestera bra. Utan tillit till dig själv och andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv. Utan tillit till dig själv och andra kommer företag och organisationer aldrig nå de resultat de vill. Med tillit till varandra kommer de att nå hur långt som helst. Människan letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de ofta bort att leva i nuet. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som arbetslivet”, skriver han på sin hemsida. 

Han har arbetat med ledarskap i uppemot 40 år och är utbildad yrkesofficer och civilekonom. När han var barn blev han misshandlad av båda sina föräldrar och det har gjort att hans historia berör på många vis. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt