Annons:

JUST NU: VIRSERUMS MUSIKDAGAR STÄLLS IN

Årets upplaga av Virserums Musikdagar, den 24:e i ordningen, ställs in på grund av coronapandemin. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: VIRSERUMS MUSIKDAGAR STÄLLS IN

Coronaviruset gör att årets upplaga av Virserums Musikdagar i sommar ställs in. 

Annons:

Den årliga musikfestivalen i Virserum skulle ha arrangerats för 24:e gången i följd i sommar. Festivalens konstnärlige ledare Tommy Svanström hade i år lyckats pricka in Melodifestivalens vinnare, The Mamas. 

Nu skriver Virserums Musikdagar på sin Facebooksida att årets upplaga är inställd.

"Det känns inte roligt men med den stora osäkerhet som vi lever med, både nu och säkert även under hela sommaren, har vi insett att det är det bästa för alla: artister, publik, medarbetare. Visst blir sommaren i Virserum annorlunda i år mot de 23 senaste åren. Men låt oss alla se framåt och hoppas att vi får genomföra Musikdagarna för 24:e gången sommaren 2021 i stället", skriver Virserums Musikdagar på sin Facebooksida. 

The Mamas skulle ha gästat Virserum i sommar men nu blir det inte av

"Vår förhoppning är att kunna få njuta av dem i Virserum vid ett senare tillfälle när coronapandemin har klingat av och vi kan leva mera som vanligt igen. Fram till dess sänder jag många hälsningar och önskar er alla allt gott", skriver de på sin Facebooksida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt