Annons:

Butiken satsar på tipspromenad i sina skyltfönster

Zaags i Hultsfred har dragit igång en tipspromenad i sina skyltfönster. Foto: Ossian Mathiasson

Butiken satsar på tipspromenad i sina skyltfönster

I spåren av coronapandemin har klädaffären Zaags i centrala Hultsfred dragit igång en tipspromenad i sina skyltfönster med fina priser i potten. 
– Det har redan varit stort intresse, säger Jenny Nilsson på Zaags. 

Annons:

Med anledning av att antalet aktiviteter har minskat ordentligt den senaste tiden har Zaags dragit igång en aktivitet som går att genomföra trots coronaviruset.

Det rör sig om en tipspromenad med frågor i Zaags olika skyltfönster. 

– Det är en aktivitet där alla kan vara med oavsett ålder och tidpunkt på dygnet. Själva tipspromenaden blir inte så lång utan man får se det som att man går dit och hem. Alla aktiviteter är inställda, många äldre sitter hemma och där här har många tagit som en chans att få komma ut, ta lite frisk luft och fylla i sin talong, säger Jenny Nilsson. 

Tävlar ut vinster till deltagarna

Talonger och pennor finns utanför butiken och lämnas sedan i deras brevinkast, något som gör att man kan delta även om butiken inte har öppet eller om man tillhör en riskgrupp. 

– Tipspromenaden består av tolv varierade frågor samt en utslagsfråga. Flest rätt svar samt närmast utslagsfrågan vinner, men vi kommer att tävla ut vinster till alla som deltar oavsett antalet rätt, säger Jenny Nilsson. 

Vad har ni fått för reaktioner än så länge?

– Hittills har vi fått väldigt mycket positiv feedback och många har tyckt att det är ett superkul initiativ, säger Nilsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt