Annons:

Efter besökssuccén - nu förlängs Hultsfredshemestern

Hultsfredshemestern förlängs till vissa delar i ytterligare två veckor.

Efter besökssuccén - nu förlängs Hultsfredshemestern

”Hultsfredshemestern” skulle egentligen ha varit slut nu, men då flera arrangörer upplever ett fortsatt tryck förlängs den till vissa delar med ytterligare två veckor.

Annons:

Turismnäringen är en av de hårdast drabbade branscherna under den rådande coronakrisen.

För att stötta företagen i branschen och kunna ge kommuninvånarna en billig semester valde Hultsfreds kommun att lägga 1,4 miljoner kronor på ”Hultsfredshemester”, vilket gav invånarna gratis entré på besöksmål i kommunen under vecka 30 och 31, samt möjlighet att vara med i utlottningen av över 1 000 gratis gästnätter på hotell, camping, vandrarhem och stugor i kommunen.

Erbjudandet förlängs

Nu står det klart att några arrangörer väljer att förlänga hemestererbjudandet med ytterligare två veckor.

– Arrangörerna av dressincyklingen märkte redan när vi drog igång att trycket var stort och i det närmaste fullbokat. För att så många som möjligt ska få möjlighet att cykla dressin så förlänger de även över vecka 32 och 33, berättar Maria Bohlin på Hultsfreds Turistinformation.

– Samma sak gäller Virserums Konsthall och Virserums Telemuseum. De har öppet och möjlighet att kunna ta emot, så även dit kan man komma med invånarkortet under vecka 32 och 33, säger hon.

Även tävlingen där man kan vinna övernattningar på boendeanläggningar i kommunen går vidare.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt