Annons:

Man drogade kvinna innan han våldtog och filmade händelsen

En man döms till två års fängelse för våldtäkt

Man drogade kvinna innan han våldtog och filmade händelsen

En man från länet döms av Kalmar tingsrätt för våldtäkt till två års fängelse och att betala högt skadestånd till kvinnan han våldtog samtidigt som han filmade hela förloppet.

Annons:

Mannen som är 40-årsåldern och kvinnan hade någon vecka innan midsommar blivit ett par. De kom överens om att fira midsommar hos en av mannens vänner. Under midsommarfirandet använde de droger och kvinnan blev utslagen. Samma sak inträffade på midsommardagens eftermiddag. Efter att de hade tagit droger drogs kvinnan ner i tung sömn. Det var under den tiden som mannen passade på att våldta kvinnan och samtidigt filma när han gjorde det.

Enligt åklagaren visar filmen hur påverkad kvinnan var av drogerna och hur djupt hon sov.

Mannen nekade till brott. Han menade att det fanns en överenskommelse mellan de båda att den som först vaknade skulle väcka den andra med att ha sex. Han säger också att valde att filma händelsen var för att visa kvinnan när hon vaknat att de hade haft sex.

Tingsrätten menar att mannen ska dömas för våldtäkt till två års fängelse samt att han ska ge kvinnan ett skadestånd på 140 000 kronor.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt