Annons:

Hultsfreds engagerade medarbetare ger topplacering i riket

Hultsfreds kommuns medarbetare är bland de bästa i Sverige när det kommer till engagerade medarbetare. Foto: Ossian Mathiasson

Hultsfreds engagerade medarbetare ger topplacering i riket

Hultsfreds kommun är bra på att ha engagerade medarbetare. Det visar SKR:s mätning av hållbart medarbetarengagemang som ger 14:e plats i riket. 

Annons:

Hultsfreds kommun genomför varje år en medarbetarenkät för att fortsätta utveckla organisationen och bli en bättre arbetsgivare. 

Enkäten består av frågor om hållbart medarbetarengagemang, som handlar om motivation, ledarskap, styrning och ger möjlighet till jämförelse med andra kommuner. 

”Enkäten mäter hur vi som arbetsgivare skapar förutsättningar för ett hållbart medarbetarengagemang. Den hjälper oss hitta såväl organisationens styrkor som svagheter och visar vilka områden vi behöver utveckla för att bli bättre som arbetsgivare”, säger HR-strategen Anna Ingesson.

"Glada och stolta"

Det totalt värdet för Hultsfreds kommun resulterar i 81, något som leder till en 14:e plats i Sverige där 91 kommuner har deltagit. 

”Plats 14 i landet. Det är fantastiska siffror. Vi är glada och stolta att vi fortsatt ligger bland de bästa kommunerna i Sverige när det kommer till engagerade medarbetare. Våra medarbetare är entusiastiska, energiska och villiga att anstränga sig lite extra när de ser en möjlighet att förbättra något. De är dessutom våra bästa ambassadörer”, säger Anna Ingesson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt