Annons:

Hulingen bjuder in till uppesittarkväll på lördagskvällen. Foto: Arkivbild

Hulingen bjuder in till uppesittarkväll – med flera gäster

Uppesittarkväll redan den 19 december? Det satsar Hotell Hulingen på i afton med ett flertal gäster.
– Det kommer bli jätteroligt, säger Putte Svensson Sahlin.

Annons:

Fyra timmars uppesittarkväll laddar man för fullt inför på Hotell Hulingen. När vi pratar med Putte Svensson Sahlin på lördagen håller man på med de sista förberedelserna. 

– Vi lär nog köra i fyra timmar ungefär, till klockan 22, och det ska bli väldigt roligt. Det blir quiz, en hel del humor med sketcher, musik och gäster. Det blir musikvideos, rim och lite jultips. Det blir blandat och en klassisk uppesittarkväll kan man säga, berättar Putte Svensson Sahlin.

Värdpar för kvällen är duon Kenneth Rosén och Patric Engqvist.

– Vi har hållit på filma väldigt länge, det är nog en månad vi har jobbat med att förbereda det här. I coronatider kan vi ju inte köra 20 man i en studio. Det blir väldigt mycket Hultsfredsfolk. Jag är med och gör lite quiz, Jenny (Svensson Sahlin) är med och gör jultips och drinkar. Julia Frej är på plats och spelar live. Hon har en fantastisk röst. 

Den som följer uppesittarkvällen kommer också kunna delta.

– Det blir mycket humor och värme. Vi kommer lotta ut en hel del vinster och man kan ringa in. Vi har ju kört quizkalender hela december och alla som var med där drar vi lite vinster för. Vi har haft 700 inne på det, så det är jätteroligt. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt