Annons:

Moderaterna kraftsamlar för lag och ordning

Malin Sjölander (M) kommer att bidra med sitt perspektiv i gruppen för lag och ordning. Foto: Arkivbild

Moderaterna kraftsamlar för lag och ordning

Moderaterna tar grepp om det svenska rättsamhället genom att tillsätta fem arbetsgrupper som ska behandla skarpa förslag på olika områden.

Annons:

Moderaternas partistämma äger rum i höst och inför den har man beslutat att tillsätta fem arbetsgrupper som ska se över det svenska rättsamhället. Malin Sjölander, vice ordförande i regionstyrelsen och oppositionsråd, ingår i gruppen där lag och ordning ska behandlas. 

– Sällan har frågorna kring lag och ordning varit så viktiga som nu. Därför är jag otroligt glad och tacksam över att få jobba med dessa viktiga frågor, säger Malin Sjölander. 

Bidra med sitt perspektiv

Gruppen leds av Johan Forssell som är Moderaternas rättspolitiska talesperson och ledamot av partistyrelsen. Ämnen som gruppen kommer att behandla är bland annat det svenska rättssamhället, polisens lokala närvaro i landet, arbetet i utsatta områden och välfärdsbrottslighet. 

Malin Sjölander är glad för sin uppgift i gruppen. 

– Vi kan dagligen läsa i media om hur gängbrottsligheten breder ut sig, men även om hur utsatt landsbygden blivit när det gäller kriminell verksamhet. Jag ser fram emot att få bidra med just det perspektivet, säger hon. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt