Annons:

På jakt efter ny hyresgäst till lokalen som Willys lämnar

Fastighetsägaren Trophi Fastighets AB:s arbete med att hitta en ny hyresgäst till lokalen som Willys lämnar i Hultsfred är igång. Foto: Ossian Mathiasson

På jakt efter ny hyresgäst till lokalen som Willys lämnar

Willys flyttar till nybyggda, större lokaler på nya handelsområdet i Hultsfred 2022. Arbetet med att hitta en ny hyresgäst till lokalen som Willys lämnar är igång.

Annons:

Willys flytt blir inte så lång sett till avstånd då matkedjans nya butik kommer vara belägen mitt emot den nuvarande butiken på ett nytt handelsområde som Famera Fastigheter driver. 

Willys får större yta, nya lokaler och bra parkeringsmöjligheter som skapar nya förutsättningar för att erbjuda en modern och fräsch mataffär. 

"Vi har en del idéer"

Men vad ska egentligen hända med fastigheten som Willys lämnar? Jan Björk, vd på fastighetsbolaget Trophi Fastighets AB, skriver i ett mejl till Dagens Hultsfred att arbetet med att hyra ut fastigheten är igång. 

Hur ser du på att Willys väljer att flytta till nya lokaler? 

”Det är såklart tråkigt att Willys väljer att flytta. Vi har haft en bra relation men deras koncept för verksamheten kräver nu andra förutsättningar”, skriver Jan Björk. 

Vad tror du om era chanser att hitta en ny hyresgäst? 

”Hultsfred är en relativt liten ort men vi har en del idéer och det finns säkert bra idéer hos invånarna, företagen eller kommunen också. Vi välkomnar såklart alla sådana förslag. Lokalen är på cirka 2 300 kvadratmeter och det finns även möjlighet att bygga ut fastigheten och parkeringen om det behovet skulle finnas. Även annan verksamhet som kompletterar det som finns i området eller erbjuder service till omkringboende är såklart intressant för oss”, skriver han. 

Pizzerian Tre Kronor, som finns i samma byggnad, är oroliga för vad som händer när Willys flyttar. Hur ser du på deras oro? 

”Vi hoppas såklart att vi skall hitta en ny hyresgäst till fastigheten”.

Känner du oro för områdets framtid? 

”Vår förhoppning är att platsen blir mer attraktiv nu när det kommer byggas nytt”. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt