Annons:

  • Möte bjöd på information om KLT som förenklar vardagen

    Ett 80-tal medlemmar kom till Målilla PRO:s månadsmöte i mars. Foto: Privat

  • Möte bjöd på information om KLT som förenklar vardagen

    Leif ”Sleifen” och Kjell från ”Sveriges Kultband” underhöll med sång, musik och historier till dragspel och gitarr. Foto: Privat

Möte bjöd på information om KLT som förenklar vardagen

Målilla PRO bjöd in till mars månadsmöte och ordförande Bosse Bergman hade glädjen att hälsa ett 80-tal medlemmar välkomna.

Annons:

Inger Loord och Eva Ingesson höll en bra information och dialog om Kalmar Läns Trafik (KLT), hur man beställer sjukresor och resor till vårdcentral och det som kallas närtrafik, exempel hur gör jag när jag ska beställa en resa till Oskarhams sjukhus. De informerade om seniorkortet som vi alla över 65 kan utnyttja och resa inom länet för en billig penning och uppleva vårt vackra län. 

Efter gott fika var det dags för våra underhållare Leif ”Sleifen” och Kjell från ”Sveriges Kultband” att underhålla oss med sång, musik och historier till dragspel och gitarr. Det blev ett riktigt ös med flera extranummer till vår förtjusning. ”Sveriges Kultband” där dessa herrar ingår är internationellt kända med bl.a. turneer i USA. Vi har haft besök av delar av bandet tidigare och det är en given succe.

Lite information om verksamheten, kommande resor och naturligtvis lottdragning avslutade mötet.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt