Annons:

JMC Affärsutveckling, med Jens Carlsson, Madeleine Carlsson och Johan "JC" Carlsson, tar över Body Gym & Relax på Hotell Ronja. Foto: JMC Affärsutveckling/Pressbild

VIMMERBYFÖRETAG TAR ÖVER LOKALT GYM

JMC tar över drift och utveckling av Body Gym & Relax i Vimmerby. Genom den uppgörelsen utvidgar JMC Affärsutveckling, Hotell Ronja & Videslätt Padel sitt samarbete.

Annons:

På måndagsförmiddagen släpptes nyheten att JMC Affärsutveckling i Vimmerby breddar sin verksamhet genom att ta över Body Gym & Relax.

– Jag, Johan och Madeleine (alla med efternamnet Carlsson, reds anm.) har hållit på med träning och föreningsliv genom hela livet och är fortfarande aktiva i stor utsträckning. Vi älskar all form av träning och sociala sammanhang och här får vi möjligheten att arbeta med det vi älskar, säger Jens Carlsson delägare JMC Affärsutveckling, i ett pressmeddelande.

Helt i linje med företagets ambitioner

Sedan tidigare har JMC arrangerat event med Videslätts Padel och Hotell Ronja. Så Body Gym & Relax passar bra in i företagets ambitioner att erbjuda kunder upplevelser inom träning och hälsa, genom event och andra aktiviteter, understryker man.

– På detta sätt får vi fler möjligheter att utveckla event för den lokala marknaden i norra Kalmar län, säger Jens Carlsson.

"Gynnar alla involverade"

Hotell Ronjas vd, Linda Carlsson, tycker det känns mycket bra att utveckla samarbetet.

– Vi har bra erfarenheter av det vi har gjort tidigare tillsammans, för vi har en samsyn i hur vi vill driva våra verksamheter. Den här lösningen är toppen för vårt gym och vi kommer hitta alla de synergier som vi inte riktigt lyckats med hittills. Det finns många positiva effekter av vårt samarbete för alla involverade parter, säger hon i en kommentar till övertagandet.

Paus i passen

JMC tog över verksamheten i fredags. Under juli kommer det dock vara paus på passen, för att i augusti komma igång med lunch- och morgonpass och en del andra, som man säger, spännande träningspass.

Frågor och träniningskort kan under en övergångsperiod fortsatt lösas av Hotell Ronja.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt