Annons:

Det blir Rusta som flyttar in i Coops tidigare lokal på Tullportsgatan i Vimmerby. "Det känns som det kompletterar utbudet i Vimmerby bra", säger Mats Engstedt på Vendus, som äger fastigheten. Foto: Jakob Karlsson/Pressbild

HÄR ÄR KEDJAN SOM FLYTTAR IN I COOPS GAMLA LOKAL – "KOMPLETTERAR UTBUDET"

Det blir Rusta som flyttar in i Coops gamla lokal på Norrtullsgatan.
– Vi är väldigt nöjda och glada över att vi lyckats locka ett så starkt varumärke till Vimmerby, säger Mats Rengstedt, VD på Vendus, som äger fastigheten.

Annons:

Han tror och hoppas att Vimmerbyborna ska bli glada över nyheten, som Vimmetrby Tidning var först med.

– Vi är väldigt glada, det känns som Rusta kompletterar utbudet i Vimmerby bra, säger Mats Rengstedt, på Stockholmsföretaget Vendus som är relativt färsk ägare till Coop-fastigheten i centrala Vimmerby.

Avtalet skrevs på så sent som under måndagen och om det går som planerat flyttar Rusta, som erbjuder hem- och fritidsprodukter, in i mars nästa år.

– Vi ser mycket fram emot öppnandet och är glada över att vi kom i mål så snart efter att Coop lämnade oss.

Vad händer framöver med lokalen, innan det är dags för inflyttning?

– Vi har lagt om taket och bytt belysning i parkeringsgaraget, säger Mats Rengstedt. Efter sommaren kommer vi även måla om garaget för att det ska bli ännu ljusare, så det blir en så optimerad handelsplats som möjligt för vår hyresgäst. Rusta jobbar efter ett visst koncept, så butikslokalen ska förstås också byggas om en hel del, innan vi slår upp portarna i mars.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt