Annons:

Familj fick vackra smidesskylten som årets köpman –

Familjeföretaget Lundhs Produktion fick priset Årets köpman. På bilden Peter Lundh, Tony Lundh, Annika Lundh samt Ebba Johansson som jobbar i butiken. Foto: Lotta Madestam

Familj fick vackra smidesskylten som årets köpman – "Hedrande"

Lundhs Produktion är störst i Norden på hundrastgårdar. Vid kvällens Företagargala uppmuntrades familjen Lundh med priset ”Årets Köpman”.

Annons:

Efter en paus med mat och trevligt umgänge kring borden gick programmet vidare med priset Årets köpman, där inga företag nominerats inför galan.

Så det spred sig en spänning bland galans gäster när Hultsfred Handels representant Christian Ryning tog plats på scen för att läsa upp nomineringen och dela ut priset. Förutom diplom och blommor består det av en smidesskylt som Lundhs Produktion kan sätta upp vid sin butik utmed Norra Oskarsgatan.

– Den här ska ni vara stolta över att sätta upp, sa Christian Ryning. Att få dela ut det här priset är det bästa på hela året.

 Applåderades upp på scen

Peter Lundh fick gå upp på scen till starka applåder och hejarop.

– Fantastiskt och hedrande att få det här priset, det är vi jättestolta över.

På Philip Rüdigers fråga, hur man ser på framtiden kom svaret snabbt:

– Vi kör på och hoppas på att det blir en bra framtid trots lågkonjunktur. Många tror att butiken är det stora i verksamheten men det är hundgårdarna som omsätter 70 procent.

Fakta

Den vinnande motiveringen lyder:

Ett familjeföretag i tredje generation som med sin unika spetskompetens satt Hultsfred på kartan såväl lokalt som globalt. Sedan 1966 har man haft siktet inställt på att erbjuda ett stort utbud av produkter för jakt, fiske och friluftsliv.

Företaget har prickat helt rätt för idag är Lundhs Produktion störst i Norden på hundrastgårdar.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt