Annons:

140 år gammalt företag belönat för sitt engagemang – fick starka applåder

Gunnel Olsson Örbäck, vd på Virserums Sparbank, visade sin tacksamhet och glädje och tillägnade priset även till kunderna som gör det möjligt att fortsätta verksamheten. Priset Årets Näringslivsstipendiat delades ut av Roberth Sundberg som representerade fjolårets vinnare Hjortens SK. Foto: Lotta Madestam

140 år gammalt företag belönat för sitt engagemang – fick starka applåder

Årets Näringslivsstipendiat har enligt juryn visat upp en stark vilja i att ta ansvar för en bättre framtid för alla i närområdet genom att stödja föreningsliv, näringsliv och bygden.
Vinnare av priset är Virserums Sparbank, som grundades redan 1884.

Annons:

– Det var en stor ära bara att bli nominerad, sa Gunnel Osson Örbäck ödmjukt när hon gick upp på scen. 

Som vd för den lokala banken fick hon gå upp på scen för att motta det prestigefyllda priset Årets Näringslivsstipendiat. Nominerade var även SYAB och Fasadglas.

– Ett hjärtinnerligt tack från vår sida. Det här priset är inte bara till banken, utan även till alla våra kunder som gör att vi kan fortsätta verksamheten, sa Gunnel Olsson Örbäck som såg märkbart tagen ut av stunden. 


"Fantastiskt företagande"

Även det här priset delades ut av fjolårets pristagare, så Roberth Sundberg från Hjortens SK tog plats på scen för att överlämna diplom med juryns motivering, blommor och en check på 10 000 kronor.

Gunnel Olsson Örbäck passade också på att skicka med ett tack från scen, till alla företagare runt om i kommunen som stretar i stort och smått hela tiden.

– Den här kvällen är ett bevis på hur mycket fantastiskt företagande som finns i vår kommun, sa hon.

Fakta

Den vinnande motiveringen lyder:

Virserums Sparbank har under många år visat enastående engagemang som främjar både ort och kommun. Genom att stödja föreningsliv, näringsliv och bygden har banken visat upp en stark vilja i att ta ansvar för en bättre framtid för alla i närområdet. 

Banken har också utmärkt sig för sin höga nivå av kundservice och dedikation till att möta kundernas behov och önskemål. Virserums Sparbank är en förebild för vad ett ansvarsfullt och engagerat företag kan åstadkomma.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt