Annons:

Hans engagemang uppmuntrades med fint pris –

Oliver Carlford och Carl Lisedahl läste upp Magnus Franks tacktal sedan han fått priset Årets näringslivsstipendiat. Foto: Lotta Madestam

Hans engagemang uppmuntrades med fint pris – "Roligt och mycket oväntat"

Han har ett tydligt engagemang för det lokala näringslivet – och vår framtida arbetskraft. För det uppmuntrades Magnus Frank med priset ”Årets Näringslivsstipendiat”.

Annons:

Magnus Frank är distriktschef på Elajo, där personalstyrkan vuxit med råge sedan företaget fick en hemvist i Hultsfred.

Men, han har samtidigt haft en lärartjänst på gymnasiets el- och energiprogram, vilket ansågs väl värt att uppmuntras med ett fint pris under galan.

Välkomnad med starka applåder 

Magnus Frank kunde inte närvara utan prisutdelare Gunnel Olsson Örbäck, vd på fjolårets vinnare Virserums Sparbank, tog emot vinnarens kollegor Carl Lisedahl och Oliver Carlford som välkomnades upp på scen till starka applåder.

Men Magnus Frank hade förberett ett tacktal som lästes högt från scen.

– Magnus vill självklart börja med att tacka så oerhört mycket. Nomineringen i sig är ett roligt och mycket oväntat besked. Detta känns som en bekräftelse på att vi på Elajo gör ett positivt avtryck på Hultsfreds näringsliv", läste kollegorna ur tacktalet.

Priset bestod av 10 000 kronor, ett diplom och blommor och dessutom överlämnade Gunnel Olsson Örbäck en extrapresent från banken i form av en spargris med texten "Årets Närigslivsstipendiat".

Övriga nominerade var Emma Jansson, Eplaros, och Erik Solberg, Solkulla Mjölk.

Fakta

Vinnande motivering lyder:

Magnus Frank har gjort Hultsfred till en naturlig hemvist för Elajo. Personalstyrkan har växt med råge och nya arbetstillfällen har skapats. Kvarteret Batteriet fick liv när Elajo växte ur sina dåvarande lokaler och valde att expandera även till ytan. Magnus har samtidigt haft en lärartjänst på gymnasiets el- och energiprogram. En kombination av utbildning och näringsliv som gynnar både elever och företag.

Genom sitt tydliga engagemang för det lokala näringslivet och vår framtida arbetskraft tilldelas Magnus Frank Årets Näringslivsstipendiat.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt