Annons:

De fick kvällens finaste pris – jubel utbröt när Årets företagare hyllades

Erica Hammarlund och Richard Hägglund, som driver Hultsfred Strandcamping, fick kvällens finaste pris Årets företagare. Foto: Lotta Madestam

De fick kvällens finaste pris – jubel utbröt när Årets företagare hyllades

Paret Erica Hammarlund och Richard Hägglund fick kvällens finaste pris – Årets företagare, sedan de tagit företagandet till en annan nivå. Till jubel och sången "Man ska ha husvagn" välkomnades paret upp på scen.

Annons:

När den festliga kvällen på Hotell Hulingen började nå sitt slut hade turen kommit till kvällens tyngsta och finaste pris. 

Titeln ”Årets företagare" förärades Erica Hammarlund och Richard Hägglund, som driver Hultsfred Strandcamping, som vuxit stadigt sedan paret flyttade till Hultsfred och började driva campingen intill sjön Hulingen. Och det ser inte ut att ha några gränser, betonades i motiveringen.

Glada och stolta

Erica Hammarlund och Richard Hägglund kunde inte dölja sin glädje, och förmodligen också en stor portion stolthet, när de gick upp på scen till jubel och Alice Hartvigs sång "Man ska ha husvagn". Där väntade Företagarnas ordförande Robin Körner med blommor och diplom.

– Vi vill så klart tacka så hemskt mycket för detta och vi är super, superglada, sa Erica Hammarlund som kunde berätta att man är inne på sin femte säsong, som fått en smakstart genom att också vara en av tolv vinnare i årets Campers Choice.

– Vi känner oss så välkomnade i Hultsfred och den gemenskap som finns här är helt fantastisk och helt otrolig, så vi är så glada att få vara här.

"Kanske inte jättechockande"

Framtidsplanerna ville man inte yppa så mycket om, med motiveringen att de gillar att hålla sitt ord. Därför ville de inte säga så mycket om vad som ligger i pipeline.

– Vi kan börja med att säga att ni inte blir av med oss, vi har just bestämt oss för att stanna i minst tio år till, sa Erica Hammarlund och rev ner applåder.

– Och det är kanske inte jättechockande att det vore bra med ett tak på våran servering, tillade Rihard Hägglund och stoppade där.

Pristagarna går i och med den här vinsten vidare till länsfinalen, med chans att ta sig vidare därifrån till Sverigefinalen.

 

 

 

Fakta

Den vinnande motiveringen lyder:

Med en stor portion servicekänsla får Årets Företagare alla att känna sig välkomna. Med deras utveckling samt innovation och samhällsengagemang har de skapat många nya arbetstillfällen. Verksamheten har växt stadigt sedan paret startade sin verksamhet. Genom sitt driv och målmedvetenhet har paret tagit sitt företag mot nästa nivå och det ser inte ut som de har några gränser.

Med Hultsfreds nyskapade oas gratulerar vi Rickard Hägglund och Erica Hammarlund, Hultsfreds Strandcamping till Årets företagare Hultsfreds kommun.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt