Annons:

Vimmerbymäklare i topp i tre kategorier

Hittamäklare.se utnämner varje kvartal de mäklare som har varit bäst. Edyta Hammar, mäklare i Vimmerby och Hultsfred, vann i alla tre kategorier.

Annons:

I tre kategorier utnämner Hittamäklare.se de mäklare som sålt flest bostäder, blivit mest rekommenderad och har publicerat för mest värde. Edyta Hammar på Svenskfastighetsförmedling kammade hem första platsen i alla tre kategorier i både Vimmerby och Hultsfreds kommun.

– Det var inget jag visste om innan de hörde av sig, säger Edyta Hammar, franchisetagare Svenskfastighetsförmedling i Vimmerby.

Passion för sitt jobb

Hon tycker det är kul och menar samtidigt att framgångsreceptet är att vara genuint intresserad.

– Man måste ha en passion för det man gör och det har jag. Sedan har jag fantastiska kunder och kollegor också vilket gör sitt till.

Det har varit ett högt tryck på bostadsmarknaden både i Vimmerby och i Hultsfred.

– Det är fortfarande stor efterfrågan och fritidshus nu för tiden ser annorlunda ut än förr. Då ville nästan alla ha ett rött litet hus medan det nu kan vara en lägenhet eller permanent bostad.

Ränteläget är också fortfarande bra och hon ser att det är många som väljer att köpa nu just därför.

– Det är högt tempo och det är kul. Efterfrågan är stor och för kunder som ska sälja är det positivt eftersom det mesta går upp i pris.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt