Annons:

ÄGARBYTE PÅ PIZZERIA I VIMMERBY – ”JÄTTEKUL”

Nader Khabbaz, Rekan Kalari, Ismael Qader och Reza Shirazi kommer jobba på nya pizzerian Bäst i test i Vimmerby. Foto: Jakob Karlsson

ÄGARBYTE PÅ PIZZERIA I VIMMERBY – ”JÄTTEKUL”

Pizzeria Victoria i Vimmerby har fått ny ägare – och byter namn. Från och med i dag heter pizzerian ”Bäst i test” och drivs av Ismael Qader.
– Det ska bli jätteroligt att komma igång, säger han.

Annons:

Ismael Qader har lång erfarenhet av Vimmerbybornas pizzavanor. Han har jobbat på Palma i cirka sex år innan han öppnade en egen pizzeria i Virserum förra året.

– Den köpte jag i november förra året och jag var delägare med Vimmerbygrillen i början, men från och med 1 september är det jag som driver den själv. Det känns jättebra och vi är nöjda. Virserum är en mindre ort, men det har fungerat bra.

Nu utökar Qader med en pizzeria i Vimmerby och tar över Victoria som döps om till Bäst i test.

– Det här ska bli väldigt kul och det viktigaste för mig är att kunderna är nöjda. Kunderna betalar och ska bli nöjda. Jag vill jobba med fräscha råvaror och kommer bland annat blanda in majsmjöl i pizzorna. Det är lite dyrare, men det blir väldigt god smak och det är väldigt ovanligt.

"Det är kunderna som bestämmer" 

Pizzerian har fyra anställda i nuläget.

– Vintern är tuffare över hela landet, men på sommaren är det mycket att göra och det kommer många turister till Vimmerby. Blir det mer jobb kommer vi öka antalet anställda.

En del förändringar kommer genomföras och Bäst i test kommer bland annat koppla upp sig för onlinebeställningar och utkörning – ett måste i den hårda konkurrensen inom pizzaskrået i Vimmerby.

– Det är kunderna som bestämmer och konkurrens är bara bra. Gör jag bra mat kommer kunderna tillbaka. Det gäller att ha nöjda kunder, säger Qader.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt