Annons:

Klädkedjan byter namn och inleder samarbete med Myrorna

Ingvar Larsson är vd på Marqet. Foto: Marqet/pressbild

Klädkedjan byter namn och inleder samarbete med Myrorna

Klädkedjan MQ blir Marquet, och kommer bygga om samtliga sina 119 butiker i Sverige till konceptbutiker. Dessutom inleder man ett samarbete med second hand-kedjan Myrorna.

Annons:

I ett pressmeddelande skriver klädkedjan MQ att man byter namn till Marqet, och att detta är en del i ett stort förändringsarbete som pågått en tid.

Redan på torsdagen slog portarna upp till den första nya konceptbutiken, som är belägen på Drottninggatan i Stockholm. Snart öppnar man även i Göteborg och Malmö, och under nästa år ska samtliga kedjans 119 butiker varit omgjorda till konceptbutiker.

Man kommer även starta en e-handelssajt.

Samarbete med Myrorna 

– Som konceptbutik kommer Marqet utöka sortimentet med fler typer av produkter och tjänster för människor i dagens flexibla arbetsliv. Vi skapar en arena med tillfälliga samarbeten, fler inspirerande kollektioner och ett ännu större fokus på trender, säger VD Ingvar Larsson, i pressmeddelandet.

För Göteborgsposten berättar Ingvar Larsson om att ett samarbete med scond hand-kedjan Myrorna är nära förestående.

– Myrornas kommer att finnas i tre av våra butiker till att börja med, där vi gemensamt väljer ut handplockade secondhandprodukter, som vi kommer att sälja. Och vi kommer också att hyra ut kläder i samarbete med Something Borrowed, säger han.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt