Annons:

Han startar eget företag inom byggbranschen:

Magnus Torstensson från Slättemossa utanför Järnforsen startar eget företag inom byggbranschen. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Han startar eget företag inom byggbranschen: "Målet är att satsa fullt ut"

Magnus Torstensson har startat eget företag inom byggbranschen under våren. Slättemossa Bygg&Service är namnet på hans nystartade företag. 
– Det har varit en blygsam start men målet är att satsa fullt ut framöver, säger han. 

Annons:

I början av juni registrerade Magnus Torstensson det nya bolaget Slättemossa Bygg&Service AB hos Bolagsverket och verksamheten består i huvudsak av bygg- och snickeriverksamhet. 

– Jag utför i första hand arbeten som fokuserar på bygg, snickeri och rörarbeten. Servicebiten innefattar ganska mycket men om någon till exempel vill ha en gräsmatta klippt så kan lösa det. Räcker bara kompetensen till så kan jag utföra i stort sett vad som helst, säger Magnus Torstensson. 

"Starten är blygsam"

Han jobbar till vardags på underhållsmekaniker och ska framöver gå ner i arbetstid, vilket ska ge mer tid till det nystartade företaget i egen regi. 

– Jag har ett annat jobb vi sidan av. Jag har egentligen inte gjort någonting med mitt företag sedan starten, bara några byggprojekt när det har funnits ledig tid. Själva starten är blygsam men det ska bli mer framöver.

Tanken är att du ska satsa helhjärtat på ditt nya företag? 

– När man börjar med något nytt så får man känna sig för lite grann. Som det är nu så är det lite av sidan av men förhoppningsvis ska jag kunna livnära mig på det. Det är alltid en lång inkörningsperiod.

Blir det en lugn sommar?

– Det beror på vad som dyker upp. Det är lätt att slå på stora trumman med marknadsföring och så i början men då kostar det pengar. Det är bättre att smyga igång och bygga upp ett kontaktnät. I grund och botten är jag byggnadssnickare och rörmokare så jag har saknat yrket. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt