Annons:

Dragshowstjärnans föreställning ställs in:

Miss Ingas show skulle ha kommit till Vimmerby den 14 oktober. Foto: Pressbild

Dragshowstjärnans föreställning ställs in: "Vill göra det ordentligt"

Under lördagen skulle dragshowstjärnan Miss Inga kommit till Prime i Vimmerby. Nu ställs evenemanget in.

Annons:

Dragshowstjärnan Miss Inga, som kallats "Sveriges svar på Ricky Gervais", möter sin publik med hämningslösa skämt, nervipirrande bingo och en manlig strippa i bagaget. 

"Man ska förvänta sig fest, hämningslös snabb standup, döbra musik, congatåg samt givetvis flera omgångar av nervkittlande bingospel. Om man vågar skrika "Bingo" får du hela rampljuset med Miss Inga en stund, kanske blir du roastad, men det kan det vara värt. Episka bingopriser tävlas ut och som grädde på moset kan en hunk med gudabenådad kropp bjuda en lycklig vinnare på ett lättklätt inslag av manlig fägring", skrev man om dagsfesten i ett pressmeddelande.

Showen, som blivit kritikerrosad, skulle ha kommit till Vimmerby och Prime lördagen den 14 oktober. Nu meddelar arrangören att evenemanget skjuts på framtiden.

– Miss Inga har ju ett crew med sig och det har blivit en del sjukdomar. Dessutom krockar det med lite andra grejer i Vimmerby just den här helgen samtidigt som vi inte helt sålt önskat antal biljetter. Då är bättre att skjuta på det. Vi vill göra det ordentligt, säger Linda Carlsson. 

Hoppas ni kunna köra det längre fram?

– Det hoppas jag, men inte på den här sidan året. Jag har för mycket i min almanacka och hinner inte rodda med det. Jag hoppas det blir nästa år och då har hen hunnit turnera ännu mer, så det kan bli bra.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt