Annons:

Framgångsrik partistämma för Hultsfredspolitikern

Carl-Wiktor Svensson (M) hade en lyckosam partistämma i Västerås. Foto: Ossian Mathiasson

Framgångsrik partistämma för Hultsfredspolitikern

Den lokala moderatpolitikern Carl-Wiktor Svensson var på Moderaternas partistämma i Västerås i helgen och hade mycket att glädjas åt.

Annons:

Carl-Wiktor Svensson var ett av fem ombud från Kalmar län på partistämman och det var flera viktiga frågor som kom upp till ytan. 

Att utreda slöjförbud och utvisa asylsökande och personer med uppehållstillstånd som begår brott var några av förslagen som klubbades under Moderaternas partistämma. 

Hultsfredspolitikern hade en framgångsrik stämma där hans motioner gick igenom. Det handlar om sänkt bränsleskatt, bättre ersättning för markägare vid expropriering och sälj Sveaskog till landsbygden för att utveckla företagsamheten och glesbygdens ekonomi. Den sista motionen hade han tillsammans med Jan R Andersson.  

Andra motioner som kom fick positivt svar var att den som lever på bidrag ska delta i insatser som ökar anställningsbarheten och tuffare lagstiftning ska inte drabba jägare. 

– I fyra dagar har delegationen från Kalmar debatterat, förhandlat och voterat. Det har varit en resultatinriktad och pragmatisk stämma med flera viktiga beslut, inte minst för landsbygden, säger Carl-Wiktor Svensson efter stämman.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt