Annons:

  • Andersson hyllades på KD:s digitala stämma

    Anders Andersson hyllades för sina 20 år som ordförande i KD Kalmar län. Foto: Pressbild

  • Andersson hyllades på KD:s digitala stämma

    Dackarna ville också gratulera sin supporter till insatsen. Foto: Pressbild

  • Andersson hyllades på KD:s digitala stämma

    Partiets ordförande Ebba Busch höll tal. Foto: Pressbild

Andersson hyllades på KD:s digitala stämma

Anders Andersson har varit ordförande för KD-distriktet i Kalmar län i 20 år – men i våras tackade han för sig. Det uppmärksammades på partiets digitala stämma i helgen.

Annons:

Totalt var 50 ombud från hela landet med på den digitala konferensen och fick bland annat lyssna till partiledaren Ebba Busch.

– Genom pandemin är Sverige mer omskakat än det hade behövt vara med annat ledarskap. Den redan svåra vårdkrisen har fördjupats. Aldrig förr har så många väntat på vård. Närmare 160 000 personer har väntat alldeles för länge. Att Sverige halkat efter i EU:s arbetslöshetsliga var en sanning redan före pandemin. Vi konkurrerar nu mer länder som Grekland och Italien om bottenplatsen. Och det grova våldet och den värderingskris vi ser när unga kriminella förnedrar barn bara för att de kan, den har inte skapats av pandemin, sa Busch bland annat.

På stämman uppmärksammades Anders Anderssons 20 år som ordförande i Kalmardistriktet.

– Nu blev det äntligen tillfälle att avtacka honom. En trio från ledningen från Dackarna speedway överraskade och deltog i hyllningarna av den ivrige supportern, som tack för hans oförtröttliga stöd till klubben i såväl med- som motgång, skriver KD i ett pressmeddelande.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt