Annons:

Magnus Krusell - Går till S och startar mediekanal

Socialdemokraternas partikansli på Jenny Nyströms gränd. Foto: Anders Blank

Magnus Krusell - Går till S och startar mediekanal

Radioprofilen blir socialdemokrat och kommer att bygga upp en mediekanal åt partiet med fokus på valet 2022. 

Annons:

Dagens Kalmar avslöjade igår att förre förbundsordförande i Liberalerna, Johan Gustafsson, bryter med sitt parti och ansöker om medlemskap i Socialdemokraterna. 

Nu kan nästa profil vara på väg in i partiet. Enligt flera av varandra oberoende källor så är före detta radioprogramledaren Magnus Krusell på väg in i partiet och han får direkt en roll som passar hans erfarenhet.

– Han ska starta en mediekanal åt Socialdemokraterna. Det blir podd där han intervjuar partimedlemmar men även kanske TV, säger en person. 

Enligt uppgifter ska Magnus Krusell självkommit med idén till kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (S). Det var då han också ska ha sagt att han ska bli medlem i partiet. Satsningen är med fokus på valet 2022. 

– Jag avböjer att kommentera, säger Magnus Krusell. 

Sportchef och styrelseledamot i Lindsdals IF

Magnus Krusell har jobbat flera år på P4 Kalmar och var en av de mest profilerade programledarna. Han slutade strax före årsskiftet och är för närvarande sportchef och styrelseledamot i Lindsdals IF. 

Socialdemokraterna gav sig åter in i mediebranschen när de i november förra året återuppväckte Östra Småland, nu under namnet Hela Östra Småland. En nättidning som kommer ut en gång i veckan, men som också har en dagligen uppdaterad nyhetswebb.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenshultsfred.se

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt