Annons:

Det blev ett rejält nederlag för Målilla mot topplaget Jönköping. Foto: MostPhotos

Tuff fredag för Målilla – tränaren förbannad

Målilla hade ingen chans hemma mot topplaget Jönköping. Bortalaget skrinnade ifrån de rödvita och vann med hela 10-2 (6-0). Hemmatränaren Ove Nilsson var rejält irriterad på sina frånvarande spelare efter matchen. 

Annons:

Det blev ingen rolig fredagskväll för Målilla hemma på Venhagsvallen. Jönköping gick ifrån direkt och matchen kändes avgjorde efter 26 minuter. Då ledde Jönköping med 5-0.

Ytterligare två bollar fick hämtas ur hemmalagets målbur innan hemmalaget spräckte nollan. Erik Karlsson sköt både 1-7 och 2-7 – men sedan var det roliga slut för Målilla.

"Blir förbannad"

Jönköping gjorde ytterligare tre mål och vann därmed med 10-2. Segern var Jönköpings sjätte raka och man har en imponerande målskillnad på +41. För Målilla var det den femte förlusten för säsongen och man lär få fortsätta slita i seriens bottenskikt.

– Det är inte så mycket att säga, det gick bättre än jag befarade. Vi håller ihop defensiven rätt bra, men de är skridskostarkare än oss och vi är inte i närheten av deras kapacitet, säger hemmatränaren Ove Nilsson som var rejält irriterad på de spelare som lämnade återbud:

– Vi hade ont om folk och många tackade nej och hittade olika ursäkter. Jag blir förbannad på det. Det är irriterande när man lägger ned tid som ledare och man inte kan komma på matcherna utan skyller på olika saker. Med tanke på det tycker jag att vi gör en jättebra match,

Vad ska ni göra år det?

– Vi får ta ett snack om det. Har man lovat att spela måste man hålla i. 

Målvakten Melvin Hermansson Kling var bäst i hemmalaget. 

– Han gjorde många räddningar, det kunde ha blivit 15 mål annars. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt