Annons:

Efter storförlusten – Målilla kan göra förändringar

Målilla gjorde ingen bra match mot Stjärnan och i morgon ställs de mot BK Bore. Foto: Ossian Mathiasson

Efter storförlusten – Målilla kan göra förändringar

Målilla Bandy gjorde en olovligt svag insats senast.
Nu är den glömd.
– Vi måste upp ett rejält snäpp om vi ska ha en chans på en topplacering, säger tränaren Johnny Quiros inför morgondagens match mot BK Bore.

Annons:

Philip Svensk har stått samtliga tre seriematcher för Målilla Bandy den här säsongen. Till eftermiddagens bortamatch mot BK Bore kan det bli ett skifte på den positionen.

– Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det står mellan Svensk och Niels-August (Engelhart Corneliussen). Jag får ta mig en funderare i natt, säger tränaren Johnny Quiros.

"Måste upp ett rejält snäpp"

Målilla gjorde en mycket blek insats mot Stjärnan i tisdags. Quiros var missnöjd efter plattmatchen och krävde mycket mer av sina spelare.

Ett större snack om den tunga 4–8-förlusten hade Målilla i samband med torsdagens träning.

– Vi har tillsammans analyserat matchen och pratat om vad som gick fel. Ibland händer det att saker och ting inte funkar men den här gången funkade absolut ingenting, varken offensivt eller defensivt. Det var också tungt rent inställningsmässigt, vi har haft ett snack om det. Det här håller inte om vi ska ta några poäng framöver. säger Johnny Quiros.

Närmast på programmet står alltså en bortamatch mot BK Bore, som spelas på lördagseftermiddagen.

– Vi har lagt tisdagens match bakom oss och ser framåt. Vi kan inte älta den matchen längre. Det var väl ingen som var nöjd i vårt omklädningsrum efter den insatsen så jag hoppas att vi har en helt annan inställning och får till det mycket bättre i morgon. Vi måste upp ett rejält snäpp om vi ska ha en chans på en topplacering. 

Alla spelare kan spela

Figeholmslaget Bore har inlett årets säsong med två segrar och tre förluster.

– Det krävs en rejäl uppryckning om vi ska slå dem. Jag tror att det blir en tät match, de har säkert överraskat några lag med sina resultat i år. Jag är inte förvånad, det är ett bra lag.

Alla spelare är tillgängliga till morgondagens match. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt