Annons:

Tjust fattar beslut på extrainkallat möte: ”Då går vi igenom allt”

Tjust Bandy ska ha ett extrainkallat möte med spelare, ledare och styrelse för att bestämma om det blir allsvenskan eller inte. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Tjust fattar beslut på extrainkallat möte: ”Då går vi igenom allt”

I dag erbjöds Tjust Bandy en plats i Bandyallsvenskan. Föreningens beslut fattas på ett extrainkallat möte på torsdag.
– Då går vi igenom allt och skickar ut ett besked, säger Claes Jungewall.

Annons:

Svenska Bandyförbundet har fått meddelandet från Nitro/Nora BS som väljer att hoppa av spel i Bandyallsvenskan kommande säsong, vilket gör att Gamlebylaget Tjust har första tjing på den uppkomna vakansen.

– Vi har haft kontakt med förbundet under en längre tid och känt till det. Så länge vi inte har fått någon konkret fråga så har vi inte kunnat göra något. Nu kan vi dra i det och vi får se var det landar, säger Claes Jungewall. 

"Alla måste vara med"

Klubben har vetat om att chansen kan komma och på torsdag kväll samlas spelare, ledare och styrelsen för att diskutera frågan. 

– Vi kommer ta ett gemensamt beslut där vi väger för- och nackdelar för att komma fram till ett beslut. Alla måste vara med på banan, säger Jungewall. 

Hur skulle det vara att ta klivet upp i allsvenskan?

– Det är klart att det kittlar men alla pusselbitar ska falla på plats också. Vi har avvaktat på vad Nitro/Nora ska säga och nu är vi där. Vi kommer med ett beslut efter mötet på torsdag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt