Annons:

Målilla räddade poäng i slutet – fick nyckelspelaren skadad

Nyckelspelaren Daniel Skoog blev skadad mot Nässjö. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla räddade poäng i slutet – fick nyckelspelaren skadad

Målilla Bandy var illa ute mot Nässjö U. 5-3-underläge och nyckelspelaren Daniel Skoog skadad. Då lyckades Målilla ändå rädda en poäng.
– När man kommer tillbaka så sent känns det nästan som en seger, säger Leif Malmborg. 

Annons:

Det blev annars en drömstart på bortamatchen mot Nässjö U. Efter sju minuter ledde Målilla med 2-0. Marcus Skoog gjorde 1-0 och Daniel Skoog fyllde på med 2-0. 

– Vi började bra första 15-20, men sen tappade vi av någon anledning och släppte upp dem till 3-2. Det var ingen vidare period i matchen där, säger Målillas Leif Malmborg. 

Knut Gunnarsson utjämnade i början av andra halvlek och efter en timme missade hemmalaget en straff. Mycket jobbigt för rödvitt var att nyckelspelaren Daniel Skoog fick lämna isen.

– Han fick en tackling och fick ont i knäet. Han provade att åka, men det gick inte. Det är bara och hoppas att det inte är någon fara och inget jätteallvarligt. Han är viktig för oss och vi hoppas att han blir fit for fight igen. 

Kom tillbaka sent

Just där och då såg det mörkt ut för Målilla. Nässjö gjorde både 4-3 och 5-3. 

– Vi tog en timeout, flyttade upp folk och forecheckade dem högt. Vi snackade om att vi måste åka mer skridskor och hålla ihop laget mer och det blev bättre i hela andra halvlek. Det gav resultat och vi fick in två kassar. 

Knut Gunnarsson gjorde 5-4 i 86:e och när matchklockan passerade 90 utjämnade Erik Karlsson.

– Det var jäkligt skönt. När man kvitterar så sent känns det nästan som en seger. Det var en jämn match, men borde något lag ha vunnit så skulle det ha varit vi. Men vi har svårt att göra mål. Vi hade många lägen att göra fler, men fick inte dit bollen. Kryss var nog ganska rättvist. 

Knut Gunnarsson och Ludvig Ivarsson berömdes. 

– Men hela laget höjde sig i andra halvlek och tog ansvar när "Danne" blev skadad. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt