Annons:

Peter Magnusson tar över Storebro IF. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Lokal tränarprofil tar över Storebro

Han gjorde stor succé som tränare för Södra Vi IF. I Gullringens GoIF gick det inte lika bra. Nu är Peter Magnusson tillbaka i lokalfotbollen – som ny tränare i Storebro IF.

Annons:

Division 5-klubben Storebro IF har presenterat en ny huvudtränare för klubben. Det är Peter Magnusson, som allra senast kommer från ett uppdrag i Gullringens GoIF. Division 4-klubben avslutade samarbetet en bit in på säsongen och sedan dess har Magnusson varit klubblös.

Tidigare har han gjort stor succé med SVIF och tog klubben från division 6 till kval mot division 4 i två raka säsonger.

"Peter har fina meriter inom lokalfotbollen och vi är övertygade om att han är rätt man att utveckla vårt spel och leda våra yngre talanger i rätt riktning inför framtiden. Peter har en filosofi som passar vår förenings värderingar där alla ska känna sig inkluderade och där laget går före jaget", skriver klubben på sin Facebook-sida.

Magnusson själv säger så här om nya uppdraget.

– De senaste åren har jag följt Storebro lite närmare och besökt Bruksvallen ett antal gånger som publik. Av Storebro IF har jag fått intrycket att det är en förening som vill framåt och satsar mycket och brett för sina medlemmar. Jag ser att laget med sin härliga blandning av rutinerade rävar och mycket spännande ungdomar i truppen blir en härlig utmaning. Jag tror att vi tillsammans kan ge fotbollen ett lyft under 2022, säger han.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt