Annons:

Sebasthian Svensson var inte nöjd med Hultsfreds FK:s insats mot IFK Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

Delad pott i division 5-mötet – HFK-tränaren besviken på insatsen

IFK Västervik gjorde en stark insats efter några sämre prestationer och Hultsfreds FK kom inte upp i normal standard. Då slutade division 5-mötet med delad pott, 1–1. 

– Jag är besviken på vår insats, säger HFK-tränaren Sebasthian Svensson. 

Annons:

Trots att Hultsfreds FK inte riktigt kom in i matchen i första halvlek lyckades de ta ledningen med 1–0 genom Diego Nicolas Toribio Urrutia efter halvtimmens spel. Comebackande Ali Sherif Ali satte 1–1 i upptakten av andra halvlek och såg till att det blev pott. 

Sebasthian Svensson var inte särskilt nöjd med vad hans lag presterade mot IFK Västervik 

– Vi kommer in fel i matchen och gör inte det vi ska. Vi tar tag i det lite mer i andra halvlek men på det stora hela är det ett stort steg tillbaka jämfört med senast. Västervik är hetare, hungrigare och det bättre laget matchen igenom. När Västervik hade sin bästa period gjorde vi 1–0 och det var inte logiskt med tanke på hur matchen såg ut. Vi tar varsin poäng men det kunde lika gärna ha varit noll som tre poäng, säger Sebasthian Svensson.  

"Nöjd med grabbarnas insats"

Ergest Fasko, tränare i IFK Västervik, hyllar både sitt eget lag och motståndarlaget efter krysset. 

– Jag tycker att vi mötte det bästa laget hittills och det är ett lag som vågar rulla boll från målvakt till anfall. Vi hade mycket boll men inte så många lägen i första. I andra körde vi hög press och hade flera bra lägen med två stolpträffar och två-tre frilägen. Jag är nöjd med grabbarnas insats från minut ett till 90. Vi har mycket att jobba med. 

Bäst i IFK Västervik var målvakten Simon Johansson, Christoffer Gustavsson och Hugo Peereboom. Ingen HFK-spelare var värd ett omnämnande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt