Annons:

Mörlunda föll och tog steg i rätt riktning: ”Lite för stora siffror”

En fullt godkänd insats men Mörlunda GIF åkte på ett nytt nederlag i division 6. Foto: Pixabay

Mörlunda föll och tog steg i rätt riktning: ”Lite för stora siffror”

Efter några svagare insatser tog Mörlunda GIF steg i rätt riktning hemma mot Rödsle BK. Det blev dock förlust med 0–4. 
– Jag tycker inte riktigt att resultatet speglar matchen, säger tränaren Joakim Svensson. 

Annons:

Mörlunda gör comeback på den lokala fotbollsscenen och kämpar på så gott de kan. I kväll inkasserade Mörlunda sin nionde förlust på de tio matcherna i division 6. Värt att notera är att Mörlunda bara gjort åtta mål på 900 minuter. 

Rödsle tog ledningen med 1–0 i åttonde minuten, fyllde på med 2–0 i upptakten av andra och satte två sena mål fram till 4–0 när Mörlunda gick framåt i jakten på kontakt. 

– vi gjorde en jättebra matchen rent inställningsmässigt och kämpamässigt. Vi hittade tillbaka till rätt inställning efter att ha haft några sämre matcher, säger tränaren Joakim Svensson. 

Mörlunda hade dåligt med backar till dagens match och valde därför en 3–4–3-uppställning, ett drag som Joakim Svensson är nöjd med. 

– Vi kom lite snett i början av matchen, sen fick vi bra träff och skapade en del chanser. Vi hade riktigt bra tryck på dem i andra men det grinade emot oss. Det blev lite för stora siffror då vi tryckte på mot slutet och de gjorde mål på två omställningar. 

Alla spelare förtjänade beröm för en väl genomförd match, framför allt 14-åringarna Jonah Sääv och Isak Elofsson som hoppade in i slutminuterna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt