Annons:

Hebe fick målskyttet att lossna ordentligt – H/T kom inte upp i nivå

Rasmus Sandsborg nätade två gånger om för IF Hebe i 6–1-segern mot Hjorted/Totebo. Foto: Ossian Mathiasson

Hebe fick målskyttet att lossna ordentligt – H/T kom inte upp i nivå

IF Hebe fick rejäl ketchupeffekt borta mot Hjorted/Totebo och vann med klara 6–2.
– Äntligen lossnar det. Så himla skönt, säger Hebetränaren Jan Johansson som ännu en gång fick vakta kassen. 

Annons:

Hebe gick ifrån till 2–0 efter en halvtimmens spel efter mål av Fawaz Baraket och Axel Andersson Landholm. Hjorted/Totebo kröp närmare med att få till en reducering av Linus Åberg i 35:e minuten. 

Det avgörande rycket kom i början av andra halvlek då Hebe gjorde fyra mål inom loppet av 14 minuter och skaffade sig en komfortabel 6–1-ledning. Axel Andersson Landholm och Fawaz Baraket gjorde återigen mål och blev tvåmålsskyttar. Det blev även Rasmus Sandsborg som satte fyran och sexan. H/T:s Tom Nilsson tröstmålade med kvarten kvar att spela. 

– Insatsen är riktigt bra, så jäkla skönt. Den här segern har grabbarna gjort sig förtjänta av. Vi gör jättematcher mot Frödinge, Blackstad och Målilla där vi egentligen skulle ha tagit nio poäng. Vi har haft svårt att göra mål och i dag släpper det äntligen, säger Jan Johansson i Hebe. 

Du låter lättad?

– Det är klart jag är. Vi har tagit för lite poäng mot vad vi borde ha gjort. Tillräckligt bra är vi, det tycker jag att vi har visat i de fyra matcherna. Jätteskönt att få denna seger innan sommaruppehållet, säger Johansson. 

"Total genomklappning"

H/T:s tränare Robert Hagelin var inte nöjd med sitt eget lags insats.

– Det var inte så mycket att hänga i julgranen. En total genomklappning och årets sämsta insats. Det var en sån där skitmatch där ingenting stämde. Det var individuella misstag som de straffade oss på. Vi bjöd på fyra av målen och då vinner man inga matcher, säger Robert Hagelin. 

Alla kan bättre i Hjorted/Totebo. Bäst i Hebe var mittbackarna Felix Andersson och Robin Söderholm. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt