Annons:

Ny värvning presenterad – Lojal siktar på uppflyttning

Dino Teljigovic lämnar Hultsfreds FK för spel i SK Lojal. Foto: Ossian Mathiasson

Ny värvning presenterad – Lojal siktar på uppflyttning

SK Lojal får bära ett stort favoritskap i division 6 nästa säsong. Senaste förstärkningen är Dino Teljigovic från Hultsfreds FK.

Annons:

Venalaget SK Lojal har vaknat till liv och är aktiva på värvningsfronten. Senast in är 29-årige mittfältaren Dino Teljigovic som plockas in från division 4-nykomlingen Hultsfreds FK.

Han kommer närmast från ettåriga sejourer i Hultsfred, Målilla GoIF, VSGF/JAIK och Gullringens GoIF – och väljer nu att göra ytterligare ett byte. Lojal är en klubb som han har representerat tidigare och senaste sejouren på Ekensved var 2016. 

Uppflyttning är målet

Lojal har rustat inför ordentligt inför nästa säsong. Nyförvärv likt Kushtrim Krasniqi, Deart Agushi, Billy Inkoom och Leontios Cota sticker ut på division 6-nivå. 

– Värvningarna har varit superbra. Vi har rutinerade spelare som menar allvar och att vi verkligen satsar på ta steget upp i år. Det finns också yngre spelare som vill utvecklas mer och självklart är det roligt att de väljer att göra det hos oss. Att endast en spelare lämnar visar att det är en sund fotbollsmiljö och det är alltid roligt, säger Jetmir Shehi.

Det enda Lojal tänker på är att vinna serien och ta klivet upp i seriesystemet.

– Målsättningen är att gå upp i division 5. Vi har spelare som spelat högre upp blandat med unga som är hungriga och som också besitter mycket fotbollskunskap. Det gäller även Viktor (Gimolli) som är tillbaka som tränare och är ett välkänt ansikte för många, säger Jetmir Shehi. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt