Annons:

VIF:s glädjebesked – nyckelspelaren stannar kvar: ”Det bästa för mig”

Vimmerby IF får behålla vindsnabbe Ahmed Tarabeih i ytterligare en säsong. Foto: Ossian Mathiasson

VIF:s glädjebesked – nyckelspelaren stannar kvar: ”Det bästa för mig”

Vimmerby IF har fått ett glädjande besked. Ahmed Tarabeih är klar för ytterligare en säsong i division 3-klubben. 

Annons:

Efter säsongens slut har Ahmed Tarabeih funderat kring sin fotbollsframtid. Nu har den speedige spelaren, som kan användas på många olika positioner, bestämt sig för att spela vidare i VIF, en nyhet som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om.

– Jag har funderat ett tag och haft bra snack med VIF. Till slut kändes det som det bästa för mig, att stanna. Det fanns ett par klubbar som visade intresse, men det hade krävts andra uppoffringar för att få till det. I VIF vet jag vad jag får, samtidigt som klubben vet vad de får av mig. Jag har trivts bra här de senaste två åren och ser fram emot en spännande säsong med en ny tränare och en intressant trupp, säger Ahmed Tarabeih. 

Känner du att det har funnits några andra alternativ för dig?

– Ja, både Lojal och Ljungsbro var heta alternativ. Men för att spela i Ljungsbro så hade jag varit tvungen att flytta, lämna mitt fasta jobb och så vidare. Det var jag inte beredd att göra. Det var trots allt bara en division upp (division 2). Det hade varit skillnad om det var division 1. 

Vad har du för förväntningar på nästa säsong med VIF? 

– Vi har fått in en ny tränare som verkar ambitiös och som vill spela en fartfylld fotboll, vilket borde passa oss och mig. Vi har breddat truppen med unga och hungriga spelare, samtidigt som vi bara tappat ett par spelare. Mycket talar för att det kommer bli en rolig säsong om vi får ihop det.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt